Tarieven en vergoedingen

Intake Gesprek voor holistisch consult of eerste energetische behandeling  Ca 90min €75,-
Energetische behandeling  Ca 60min €50,-
Holistisch Consult of energetische behandeling  Ca 90min €75,-

Een intake gesprek vindt alleen plaats bij een holistisch consult. Bij een energetisch consult zit dit in de eerste behandeling. De intake duurt dan maximaal 15 minuten.

Een holistisch consult duurt doorgaans 90 minuten, maar vervolg consulten zijn in overleg ook mogelijk in 60 minuten.
Een energetische behandeling kan zowel 60 minuten als 90 minuten. De eerste keer wordt 90 minuten aan geraden om de behandeling goed af te kunnen ronden.

Na ongeveer 3 a 4 behandelingen overleggen we de voortgang en beslissen we wat het vervolg traject zal zijn. Mijn advies is om rond de 3 behandelingen af te nemen, omdat behandelingen ook verwerkingstijd nodig hebben. De behandelingen vinden plaats met een interval van ongeveer 2 weken, zodat deze ook tijd heeft om door te werken in uw systeem. Andere trajecten of aantallen zijn natuurlijk ook mogelijk, dit is een enkel een advies vanuit ervaring.

Betalingsmogelijkheden

U kunt het geld contant mee te nemen naar de afspraak of u maakt het bedrag over per bank. Na betaling ontvangt u meteen de factuur. De betaling vindt aan het begin van het consult plaats, zodat er daarna alle persoonlijke aandacht voor u is. U helpt mij wanneer u dit gepast mee.

Momenteel is er geen contract met de zorgverzekeraar om in aanmerking te komen voor vergoeding van een (gedeelte van een) consult.