Holistisch praktijk

Hieronder vind je korte uitleg over mijn werkwijze en wat ik voor je kan betekenen.

Holistisch praktijk Onder de Linden werkt volgens de holistische visie. Dit betekent dat je lichamelijke gezondheid, jouw manier van denken en hoe jij je voelt elkaar beïnvloeden.Wanneer één van deze drie uit balans is zal dit de andere twee elementen negatief beïnvloeden, want alles wat je aandacht geeft zal groeien.

Voor iedere lichamelijke klacht is een holistische oorzaak én suggestie te vinden. Vaak zijn de klachten waarbij geen duidelijke oorzaak en suggestie te vinden is in de reguliere gezondheidszorg, juist de klachten die een onderliggende emotionele of cognitieve oorzaak hebben, maar dit kan ook bij vaak terug kerende lichamelijke klachten. Vaak is er ook een relatie tussen verschillende klachten die iemand heeft.  De holistische visie kijkt naar iemand in zijn totaliteit en zoekt naar verbindingen, zodat de kernproblematiek aangepakt kan worden in plaats van alle klachten als alleen maar losse delen te zien.

Naast coaching volgens de holistische visie wordt er ook gewerkt met het energetisch veld van mensen. Voor meer uitleg zie bij werkwijze.

Het doel van Onder de Linden is om jou te helpen met inzicht krijgen. Je wordt geholpen met het inzien van jouw fysieke, emotionele en mentale gesteldheid. Bij Onder de Linden krijg je de juiste handvaten en oefeningen aangereikt om hier goed mee om te gaan, zodat jouw lichaam en geest zich beter zullen gaan voelen.

In samenspraak met de cliënt wordt de juiste therapievorm gekozen. Wel zal er veelal vanuit de gedachtes van de cliënt gewerkt worden. Hiermee zijn veelal alle problemen op te lossen zijn, want alles wat je aandacht geeft, groeit. Door de manier van denken te veranderen in combinatie met energetisch en emotioneel therapie, zal het positieve groeien.

praktijk02

praktijk01