Even voorstellen

renske01 

Welkom op mijn website van mijn holistisch praktijk en leuk dat u ook even kennis komt maken met mij. Voordat u een behandeling start, kan ik me voorstellen dat u het prettig vindt om te weten wie u voor u kunt verwachten.
 
Mijn naam is Renske van der Linden en ik ben de eigenaresse en tevens uw behandelend therapeut in deze praktijk.
Na het afronden van mijn opleiding tot energetische therapeut aan instituut CAM ben ik mijn praktijk gestart. Voor deze opleiding heb ik gestudeerd aan de PABO en Pedagogiek, omdat onderwijs en iemand iets leren ook mijn passie zijn.

Onderwijs
In 2012 ben ik na mijn studie Pedagogiek dan ook begonnen met geven van bijlessen aan huis en in 2013 ben ik gaan werken bij huiswerkbegeleiding de Kroon. Daarnaast had ik al de nodige ervaring in het onderwijs door mijn stages tijdens mijn studie Pedagogiek. Ik heb daar onder andere stage gelopen en later ook gewerkt als begeleider op een orthopedagogisch huiswerkbegeleiding in Nijmegen.

Holistisch?
Waarom holistisch? Deze visie sprak mij voor mijn opleiding tot energetisch therapeut al aan. Ik kon namelijk zelf al merken dat best wel wat klachten die ik had niet altijd alleen maar fysiek waren. Door mijn gevoeligheid had ik snel last van spanningen wat de nodige lichamelijke klachten opleverden. Verder ben ik in mijn leven veel ziek geweest en had ik vaak last van veel verschillende klachten. Door de opleiding heb ik geleerd hoe ik naar lichamelijke klachten kan kijken en hoe ik daar mee om kan gaan. Daarin gebruikte ik mezelf als eerste proefpersoon. Met grote interesse ging ik op zoek naar de betekenis van mijn klachten, waardoor ik ook mezelf beter leerde kennen. Sinds ik vanuit deze visie onderzoekend naar mezelf kijk, verbeterde mijn gezondheid aanzienlijk. Klachten losten eerder op en ik kwam beter in mijn vel te zitten, omdat ik mezelf beter begreep.

Hooggevoelig
Verder heeft de energetische opleiding mij ook geleerd om met mijn hooggevoeligheid om te gaan. Veel klachten die ik voelde waren namelijk niet altijd van mij, maar van anderen. Tijdens de opleiding heb ik geleerd onderscheid te maken tussen de klachten die van mij waren en hoe ik kon voelen dat ze van iemand anders waren. Door mijn hooggevoeligheid ben ik in staat het energieveld van iemand anders in te voelen, waardoor ik letterlijk de klachten van iemand voelde. Het energetisch veld is namelijk verbonden met je lichaam.

Verder vind ik dit werk ook erg leuk om te doen, omdat ik graag op zoek ga naar verbanden en analytisch ben ingesteld. Daarnaast kan ik mijn gevoeligheid hier op een positieve manier inzetten om anderen vooruit te helpen en dat geeft mij ook veel voldoening.

Numerologie
Dat brengt me dan ook meteen bij mijn enerlaatste interesse. Een aantal jaar geleden heb ik kennis gemaakt met numerologie. Numerologie geeft aan de hand van je geboortedatum inzicht in de kwaliteiten die je hebt, maar ook de lessen die je nog moet leren in dit leven. Hierin kon ik mijn passie voor getallen en analyse helemaal in kwijt. Ik ben daarom ook vrij snel een cursus hierin gaan volgen om de basis van numerologie eigen te maken. Mijn ervaring is echter dat een goede numeroloog het moet hebben van een goed intuïtie en ervaring en dat laatste zorg ik vrijwel dagelijks voor. Ik zal deze tool dan ook bij iedere cliënt gebruiken om hem haar goed te kunnen inschatten en op weg te helpen. Numerologie geeft je inzicht in je jezelf en wat bij je past. Als je ‘leeft’ volgens de getallen ben je op de goede weg.

Dieren
Als laatste heb ik een passie voor paarden en katten. Dit zijn dieren die ik als kind al graag om mij heen heb en waar ik geen genoeg van krijgen. Ik ervaar ze echt als mijn maatjes die me steunen, maar waar ik ook veel van kan leren. Op dit moment doe ik er in mijn praktijk nog niet zoveel mee, maar dat gaat in de toekomst nog wel veranderen!